4 дні/7-10 травня 2021 року/ с.Мігея, Миколаївської області/ національний парк «Бузький Гард»

1 день — 7 травня виїзд з Києва у післяобідній час (станція метро Деміївська). Ввечері прибуття в рафтинг-табір національного парку «Бузький Гард», що в с. Мігея. Ставимо табір, вечеряємо, готуємось до ночівлі.

южный буг2 день — 8 травня — сніданок, формування екіпажів. Підбір і підгонка спецспорядження. Інструктаж з техніки безпеки. В 11:00 вихід на воду. Відпрацювання техніки управління рафтом і робіт з ОБЖ.

Сплав від пляжу в м.Первомайськ до с.Мігея з проходженням всіх порогів і перекатів, у тому числі Великого Мігейського порога і порога Червоні ворота. Обід. Вільний час. Купання в кар’єрі — кришталевому Родоновому озері. Спортивні ігри. Вечеря о 19:00.

южный буг

3 день — 9 травня — о 11:00 проходження екстримальних ділянок порогів ще раз з перервами на обід та вечерю. Вільний час. Відпочинок. Спортивні ігри.

4 день — 10 травня — від’їзд до Києва, за бажанням групи відвідання дендропарку «Софіївка» в Умані або музею ракетних військ стратегічного призначення  (вартість уточнимо).

Вартість: 2550 грн.южный буг

У вартість входить: оренда спорядження для рафтингу і проходження порогів, трансфер по маршруту, послуги інструкторів, харчування в таборі, перебування на природоохоронній території національного парку «Бузький Гард», вхідні квитки.

З собою необхідно мати: туристичний килимок, спальник, особисті речі, індивідуальну аптечку за необхідності, власний намет за бажанням.

ВІДЕО-тур тут: Рафтинг Південний Буг