Літо «в контакті» з природою — 2!
Дати виїзду : 19.08 — 25.08.2018 рокувижниця
Вас запрошує край Черемоша й Прута — смт Виженка, Чернівецької області, Вижницький природний парк.

Ми наблизимось до природи, вдихнемо п’янке гірське повітря лісів та квітучих полонин, нап’ємося кришталево-чистої джерельної води, помилуємось неосяжною красою нашого рідного краю.
Розміщення в наметовому містечку в Вижницькому природному парку.
3 разове харчування – сніданок — обід — вечеря (власними силами, список продуктів додамо).вижниця
На Вас чекають: купання у водах річки Виженка та Черемош, збір ягід (чорниця у розпалі), пішохідні туристські походи по горам Вижницькому природному парку, насолодимся красою Вижницьких Смугарських водоспадів, скуштуємо чистої джерельної води, помилуємось живописними краєвидами перевалу Німчич, пройдемося печерами Олекси Довбуша, відвідаємо у Вижниці меморіальний музей Назарія Яремчука, екскурсія до міста Чернівці з відвіданням Чернівецького університету, село Вишківці — екскурсія до меморіального будинку Миколи Миколайчука + відвідання монастиря «Аннина гора», відвідання водоспаду Шешори (обід в кафе за власний кошт).


Вартість відпочинку: 2600 грн.
У вартість входить: проживання в наметах; харчування власними силами; страхування від нещасного випадку; робота інструктора на маршруті; транспортні послуги.
У вартість не входить: вхідні квитки в музеї, вартість трансфера з супроводжуючими м.Київ – м.Коломия – м.Вижниця — м.Чернівці– м.Київ — 520 грн.