❇️Дати заїзду: 2-13 серпня 2021 року

💦Вас запрошує край Черемоша й Прута – наметове містечко поряд з с.Виженка, Чернівецької області, у Вижницькому національному природному парку.

Нарешті наші діти змінять пильні приміщення, екрани комп’ютерів, міський смог — на активний відпочинок в Карпатах. Ми наблизимось до природи, вдихнемо п’янке гірське повітря лісів та квітучих полонин, скуштуємо кришталево-чистої джерельної води, помилуємось неосяжною красою нашого рідного краю.

Діти обирають цей табір через жагу до нових випробувань, пізнання неосяжної природи та нових щирих знайомств. І щоразу кожен з них повертається додому із думкою: «Це було найкраще моє літо!»

❇️Головна мета табору: навчити дітей та юнаків відпочивати з користю, жити в гармонії з природою, бути уважним до інших, робити більше добрих справ, творити руками та з душею, вчитися самостійно та навчати інших, змінювати світ щодня, починаючи в першу чергу з себе.
❇️Розміщення в наметах по 3-4 чоловіки.

❇️Харчування: сніданок — обід – вечеря. Де ви бачили табір, де щоранку можна прокинутися і придумати меню для своїх друзів? Більш того, його можна приготувати самому, поділитися власним досвідом або перейняти досвід інших з дружньою допомогою керівників. Можливість приготування їжі надзвичайно важливий і відповідальний етап, це не тільки вчить дітей основам кулінарії та хазяйновитості, але і дуже згуртовує загін.

❇️На нас чекають: купання у водах річки Виженка та Прут, збір вітамінізованих ягід (чорниця у розпалі🫐), пішохідні походи в гори Вижницького природнього парку⛰

Ми побачимо бурхливі Буковинські (Смугарські) водоспади💦, пройдемо уроки скелелазіння по природніх скелях, досхочу насилуємось живописними краєвидами перевалу Німчич, пройдемося стежками і прихованими печерами Олекси Довбуша, відвідаємо у Вижниці меморіальний музей Назарія Яремчука та музей прикладного мистецтва, навчимось орієнтуватись на місцевості🗺, розпалимо не одне багаття🔥, пройдемо майстер-класи по приготуванню смачної їжі на багатті, зведенню наметів, влаштуємо танцювальний марафон🕺🏻, спортивні змагання, футбол⚽️, волейбол, бадмінтон🏸, активні естафети.

Кожен день — це новий виклик собі! Кожен матиме можливість загартувати власну силу волі💪🏻, сміливість, натренувати кмітливість та винахідливіть під час участі в різноманітних іграх та випробуваннях. Побудувати домівку з підручних засобів, ретельно сховатися, замаскуватися у хащах, пройти випробування нічного орієнтування та багато інших пригод чекає на вас у нашому таборі.

Активностей у нас таке розмаїття, що кожен зможе обрати щось цікаве для себе. 🏃🏻‍♂️Спорт, екстрим, інтелект-турніри, ігри, творчі майстерні, навчання туристським та іншим корисним навичкам. Відвідати майстер-клас наживо, а не онлайн, придумати новий рецепт страви, не дивлячись його в ютубі, знаходити нестандартні рішення та необхідні відповіді без Гуглу, грати в ігри з реальними, а не віртуальними друзями, та просто насолоджуватися тим, що тебе оточує. А найважливіше те, що всі знання, вміння та навички отримані дитиною за час перебування у таборі дуже універсальні і залишаться з ними на все життя. Кожна дитина отримує невеликий унікальний сувенір, який залишиться їм на згадку про незабутнє літо.

❇️Вартість відпочинку:

4️⃣5️⃣8️⃣0️⃣грн.

❇️У вартість входить: переїзд автобусом Київ-Вижниця-Київ, проживання на території природнього парку; екскурсійний супровід по усіх об’єктах по програмі; харчування згідно програми; страхування від нещасного випадку; робота інструкторів туризму та скелелазіння, психолога, медпрацівника.                

❇️У вартість не входить: вхідні квитки в музеї (Чернівецький університет, музей Н. Яремчука та М. Миколайчука, Хотинська фортеця, Кам’янець-Подільська фортеця, Меджибізький замок, печера Атлантида)

❇️Додаткові екскурсії: рафтинг по річці Прут або Дністер (за бажанням).

❇️ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ПУТІВКИ ПОТРІБНІ:

〽️копія свідоцтва про народження;

〽️договір (заповнюється батьками або особами, що їх замінюють);

〽️виписки про щеплення та епідоточення.

У ДЕНЬ ВІДПРАВЛЕННЯ ДИТИНІ НЕОБХІДНО МАТИ З СОБОЮ: свідоцтво про народження та меддовідки.

У таборі можуть перебувати діти віком від 6 до 14 років.