🌿Дитячий табір «Єгер-Мандрівник» чекає на своїх юних активних та допитливих туристів!

Вас запрошує дитячий розважально-оздоровчий табір «Єгер-Мандрівник», що знаходиться в смт Воловець, Закарпатської обл.
Дати заїздів 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣
(організований виїзд груп разом з супроводжуючими з Києва): 
  • І зміна — 06.06-19.06
  • ІІ зміна — 19.06-02.07
  • ІІІ зміна — 02.07-15.07

Ми допоможемо Вашим дітям змінити пильні приміщення, екрани комп’ютерів, міський смог — на енергійний відпочинок на Закарпатті. Ми наблизимось до природи, вдихнемо п’янке гірське повітря лісів та квітучих полонин, нап’ємося кришталево-чистої джерельної води, помилуємось неосяжною красою нашого рідного краю. У нас діти отримають певну свободу у спілкуванні з природою,  навчаться долати перешкоди та вірити в свої сили та можливості.

Єгер-Мандрівник — це табір, де діти відпочинуть, наберуться нових сил, отримають купу безцінних вражень та моментів, які залишаться з ними на все життя, та знайдуть нових друзів.


Наші пріоритети
Кожен день — це нові враження, нові пригоди в горах, нові завдання і прагнення дітей творити, грати, спілкуватися, дружити.
Активний відпочинок — це круто, і він піде дітям тільки на користь: розвине комунікабельність, навчить корисно та доцільно проводити свій час та розподіляти сили.
Індивідуальний підхід до кожної дитини — це важливо! Ми вміємо знайти талант і розкрити його, підкреслити сильні та особливі здібності дітей і направити їх у вірне русло.
Сімейна атмосфера — ми намагаємося  створити комфортне середовище для усіх дітей, де всім буде затишно та комфортно, де нас і вас почують.

 


Безпека
Уся територія табору знаходиться під охороною, на всій внутрішній території табору ведеться відеоспостереження.
Ми забезпечимо дітей усім необхідним. Медсестра буде контролювати всі довідки при заїзді та вимірювпти температуру.
Щодня тричі на день перед основними прийомами їжі ми перевіряємо самопочуття та вимірюємо температуру. Весь персонал має медичні книжки і працює тільки при гарному самопочутті. Для користування дітей придбані усі необхідні антисептичні та антибактеріальні засоби. Всі керівники груп будуть слідкувати, щоб діти користувались антисептичними засобами та почувалися на 36,6.

 


Проживання
В нашому таборі діти активно та з комфортом відпочинуть на свіжому гірському повітрі!
Діти проживають в 4 корпусах, по 3-4 чоловіки в кімнаті з автономним опаленням, особистим санвузлом в номері (душова кабіна, туалет умивальник, сушка). Також на території є 4 альтанки, гойдалки, відкритий басейн.
Поруч з табором розташований спортивний стадіон з двома футбольними та волейбольним полями і ми вже мовчимо про неймовірні вершини Боржавських полонин навколо табору.

 


Харчування
В нашому таборі збалансоване 4-х разове харчування. Це поєднання смачної закарпатської кухні та домашніх смаколиків, які нікого не залишать байдужими.
На еко-кухні тільки екологічні чисті та свіжі продукти. Побажання та врахування дитячих смаків та дієтичних особливостей харчування дітей будуть враховані.

 


Творчий  колектив
Це педагоги-організатори, вожаті, інструктори пішохідного туризму з багаторічним досвідом роботи з дітьми.
Усі активні, творчі, вміють вселити в серця дітей бажання стати щасливими від побаченої краси природи, успіхів своєї діяльності та спілкування.

 


Дозвілля
🔸Квести — захоплюючі інтерактивні розвиваюючі квест-завдання (по території табору, фото-квест по смт Воловець, квест в темряві ночі)
🔹Пішохідні походи. В походах отримаємо максимум задоволення та насолоди від мальовничих гірських пейзажів та чистого гірського повітря. Буде близько 5 походів (за сприятливих погодніх умов) тривалістю 2-4-8 години — відповідно 5-8-20 км по неймовірній Боржаві і не тільки: г.Темнатик (1343м) — г.Плай (1323м) — г.Дзьомбик (1215м) перевал Менчіл (Воловецький) — с.Гукливе — церква Святого Духа зі дзвіницею XVІІІ ст.
🔸Настільні ігри. У нас велика кількість настільних ігор на будь-який смак. На відпочинку діти можуть зібрати друзів і провести змістовно час.
🔹Активні ігри. Наші діти обожнюють цю частину програми. На величезному стадіоні дітей чекають командні ігри: волейбол, футбол, бадмінтон, фрізбі, веселі естафети, старти, запуск повітряного змія.
🔸Творчі майстерні. В майстернях діти  творитимуть — музичні ролики,  живописні пейзажі гір,  вироби з бісероплетіння, родинні обереги, запашні пиріжки з ягодами, смачні страви на вогнищі; познайомляться з театральною майстерністю, відеомонтажем.
🔹Розваги, як без них. Дітей чекають дискотеки, конкурс «Вгадай мелодію», «Козацькі забави», флешмоби, інтелект-турніри у стилі «Що?Де?Коли?»

 


🔸Екскурсії (додатково, за вашим бажанням):
✨екскурсія до бурхливого водоспаду Шипіт;
✨рафтинг по прикордонній річці Тиса;
✨екскурсія до с. Колочава — музей архітектури і побуту Закарпатської обл. з відвідання реабілітаційного центру ведмедів, екскурсія в Національний парк «Синевір»;
✨екскурсія в м.Мукачево– замок «Паланок» та термальні басейни м.Берегово чи с. Косино;
✨екскурсія по парку сан. «Карпати» (замок графа Фон Шенборна кінця ХIX ст.);
✨екскурсія на форельне господарство з ловлею риби;
✨екскурсія до Львова.

 


Ціна: 9200 грн.

+ залізничні квитки (750-1300 грн — плацкарт/купе)
+ додаткові екскурсії (за Вашим бажанням)
Знижки діють при бронюванні путівок до 30 квітня:
  • 5% постійним клієнтам
  • 5% «Приведи друга»
  • 5% другій дитині з родини

Деталі за ТЕЛ.:

067-92-92-663 — Леся

068-521-26-42 — Ірина


Ми на Facebook: https://www.facebook.com/egermandrivnik

Ми в Instagram: https://instagram.com/egermandrivnik?igshid=1lhqdxsfcllyp

Фото, відеозвіт за 2020: https://youtu.be/TfZ6kxA5WkE