Дати заїздів:  23.12 — 29.12., 22.12.-28.12.2017 року

Вас  вітає приватна  садиба «Єгер », що  знаходиться в смт Воловець, Закарпатської області!

Давайте допоможемо нашим дітям, змінити пильні приміщення, екрани комп’ютерів, сірі зимові міста — на активний сніжний відпочинок на Закарпатті. Ми наблизимось  до казкової природи Карпат,  вдихнемо п’янке гірське повітря лісів та полонин, помилуємось неосяжною красою нашого рідного краю!воловец зима


Розміщення  в  трьох дерев’яних будинках, 3-4 місні номери зі зручностями: гаряче та холодне водопостачання, саморегулююче опалення цілодобове. Гостинність і щедрість Українських Карпат гармонійно поєднана із доброзичливістю та щирістю господарів бази- чарівної Марії та Таїсії. Із перших хвилин перебування тут ви відчуєте їх творчий підхід до всього, що оточуватиме Вас — від посмішки до найсмачнішого млинця у вашій тарілці.

3 разове харчування: сніданок — обід – вечеря.


Активне зимове дозвілля чекає на Вас:  катання на санчатах та лижах, на гірськолижних курортах «Подобовець», «Пилипець», «Ізки», спортивні змагання, зимові веселі ігри, квести, вікорини  пішохідні туристські походи, творчі майстерні, майстер-класи, орієнтування на місцевості, дискотеки, конкурси, флешмоби, інтелектуальні ігри, вечорниці, перегляд фільмів.

Педагогічний  колектив: педагоги, вожаті, інструктори туризму з багаторічним досвідом роботи з дітьми, активні, творчі, вміють вселити  в серця дітей бажання стати щасливими від побаченої краси природи, своєї діяльності, дружби.воловец зима


ДЕНЬ 1

Зустріч групи на вокзалі смт  Воловець,  поселення  в приватній садибі «ЄГЕР»

Сніданок. Пішохідна екскурсія по місту  Воловець + КВЕСТ.

Виїзд групи до гірськолижного курорту «Пилипець» катання на санчатах та лижах. Прогулянка до водоспаду «Шипіт» — найбільшого  на  Закарпатті.

Обід. Майстер-клас «Новорічна іграшка — витинанка».

Вечеря. Вечір знайомств та дискотека. За бажанням — купання в чанах з лікарськими  травами  та сауна (за власний кошт).

ДЕНЬ 2

Сніданок. Виїзд групи до гірськолижного курорту «Ізки», катання на санчатах та лижах.

Обід. Конкурс «Вгадай мелодію», караоке , майстер-клас «Подарунки під Ялинку».

Вечеря.  Дискотека, або перегляд фільму. За бажанням — купання в чанах з лікарськими  травами  та сауна (за власний кошт).

ДОДАТКОВО: Автобусна екскурсія в село Колочава — музей архітектури і побуту Закарпаття і

музей Колочавська вузькоколійка. Відвідування високогірного озера Синевир та центру реабілітації ведмедів – 300 грн. з людини.

ДЕНЬ 3

Сніданок. Виїзд групи до гірськолижного курорту «Пилипець» чи «Подобовець», катання на санчатах  та лижах, витяг на гору Гимба (70 грн. додатково)

Обід.  Зйомки і монтаж Новорічного кліпу. За бажанням — відвідання форелевого господарства з риболовлею і дегустацією форелі (45 грн/100 г приготованої риби — за власний кошт).воловец зима

Вечеря. Дискотека.

ДЕНЬ 4

Сніданок. Виїзд групи до гірськолижного курорту «Ізки», катання на санчатах та лижах.

Обід.  Майстерклас «Ялинкова прикраса», конкурс «Що?Де?Коли?».

ДОДАТКОВО: Екскурсія в овіяний таємницями і легендами середньовічний замок «Паланок», Чинадіївський замок, санаторій «Карпати» — замок графа Шенборна – 300 грн. з людини. Відвідування термального басейну «Жаворонок» — www.zhayvoronok.net (вхідний квиток~150грн./2години).

Вечеря. Дискотека.

ДЕНЬ 5

Сніданок. Виїзд групи на екскурсію «Новорічний Львів».

Обідо–вечеря у Львові. Вільний час по Львову. Від’їзд потягом до Києва.

Вартість відпочинку: 3560 грн

У вартість входить:  проживання на базі «Єгер»; харчування згідно програми; страхування від нещасного випадку, переїзди на гірськолижні курорти «Подобовець», «Пилипець», «Ізки», робота педагогів, інструкторів, творчих майстерень, медперсоналу.

 У вартість не входить: вартість трансфера з супроводжуючими  м.Київ – м. Воловець – м. Київ  — 480 грн.

Ці канікули обов’язково запам’ятаються на все життя!