Мішкольц — Тапольце — Будапешт — Відень — Егер
ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОГРАМА

2-х разове харчування
УСІ ЕКСКУРСІЇ І ВХІДНІ КВИТКИ В ВАРТОСТІ ТУРУ 
виїзд 24.03.2019

Понад 700 років дивляться один на одного через Дунай два історичних центри: Буда і Пешт. Вузькі вулички, пишні особняки дворянської знаті, гострі шпилі соборів, середньовічні підвали — все це Будайська фортеця, занесена в список світової спадщини. Пешт — святковий і ошатний, навіть в будні — це готичний Парламент, Базиліка Св.Іштвана, гармонійне будівля Опери, вулиця Ваци, що виблискує вітринами магазинів. Урочистість і окриленість відчуєте Ви, побувавши в австрійській столиці — Відні — місті симфонії, поезії, любові. Будапешт місто 10 мостів, двох берегів, 131 термальних джерел, дивовижних музеїв.будапешт

1 день. Виїзд з Києва поїздом в м Чоп.
2 день. Прибуття в м.Чоп. Пересадка на автобус єврокласу. Відвідування унікального термального басейну в скелі-гроті з термальною водою юрського періоду Мішкольц-Тапольце. Джерела місцевих термальних вод виходять на поверхню просто в печерах посеред скель, в купальнях кришталево чисте повітря, світлові ефекти, підземна річка в сталактитових печерах зі світловими ефектами, водоспадами і джакузі. Прибуття в Будапешт. Розселення в готелі в історичному центрі міста «Mercure Buda» — https://www.accorhotels.com/ru/hotel-1688-mercure-/index.shtml Вечеря.мишкольц
3 день. Сніданок. Оглядова екскурсія по Будапешту «Незабутній Будапешт»: Рибальський Бастіон, Будайська фортеця, собор св. Матяша, де вінчалися усі королівські сім’ї Європи, пам’ятник св. Трійці, Королівський Палац. Відвідування одного з найстаріших зоопарків Європи. Увечері Вас чекає дивовижна екскурсія на катері «Казкові види Дунаю». Ця екскурсія не забудеться ніколи, залишивши в пам’яті розкішні краєвиди мегаполісу. Вечеря.
4 день. Сніданок. Виїзд до Відня. Оглядова екскурсія по центру Відня: Королівський Палац, пам’ятник Марії Терезії, Віденська опера, Мале Віденське Кільце. Тут Ви доторкнетеся до таємної історії імператриці СІ-СІ і величі грандіозної імперії! Виїзд в Будапешт. Вечеря.
5 день. Сніданок. Виїзд в місто Егер — маленьке угорське містечко, з яскравою архітектурою, екскурсія по місту. Переїзд в Україну. Посадка на поїзд. Виїзд до Києва.
6 день. Прибуття до Києва.вена

Вартість туру:

  • 355 євро + з/д (ціна уточнюється) — діти
  • 375 євро + з/д (ціна уточнюється) — дорослі
    У вартість включено: проїзд поїздом (купейний вагон), обслуговування автобусом єврокласу по всьому маршруту, проживання в готелі 4*, 2-х разове харчування (сніданок/вечеря); всі екскурсії та вхідні квитки на туристичні об’єкти, мед. страховка, послуги керівника групи.
    Додатково оплачується: особисті витрати.