Італія — Словенія — Угорщина
Егерсалок — Падуя — Верона — Піза — Рим — Ватикан — Неаполь — Сан-Марино — Болонья — Трієст
Дата виїзду 22.03.2019
ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

1 день.

Виїзд з Києва поїздом в м Чоп.
2 день.

Прибуття в Чоп. Посадка на комфортабельний автобус, перетин україно-угорського кордону. Перша зупинка «Угорський Памуккале» — Егерсалок! Відвідування велнес-комплексу (15 євро). До Ваших послуг розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни. У комплексі, що розмістився на території 1800 кв., є 16 критих і відкритих басейнів: сидячі басейни з лікувальною водою, джакузі, басейн з сюрпризами, гірка. Після купання переїзд в історичний край — місто Егері. Обід в Долині Красунь з незабутнім угорським гуляшем (15 євро дор./10 євро діти). Ночівля на території Угорщини.

верона 3 день.

Сніданок. Їдемо в Італію. Оглядова екскурсія «Падуя — місто скарбів». Чого тільки варті чудові розписи баптистерію Кафедрального собору, та й сама громада Дуомо, спроектована самим Мікеланджело. Падуя — це унікальне древнє місто. За легендою Падуя заснована в 1183 році до н.е. (Раніше Рима на 430 років). Наша прогулянка почнеться від площі «Прато делла Валле», де на місці давньоримських будівель був споруджений дивовижний острів, оточений каналом і з’єднаний з містом чотирма арочними містками. У центрі острова знаходиться чудовий фонтан, а береги каналу прикрашені 78 статуями знаменитих жителів Падуї. Ми обов’язково подивимося Капелу дельї Скровеньї, розписана Джотто на початку 13 століття, Базиліку Святого Антонія з бронзовими фігурами Донателло, Палаццо делла Раджоне.

Виїзд для знайомства з найромантичнішим містом Італії — Вероною (15 євро дорослі, 10 євро — діти). Сьогодні ми зануримося в епоху Відродження. Тут все дихає шекспірівськими пристрастями. Верона являє собою важливий і динамічний центр, що залучає велику кількість гостей завдяки своїй тисячолітній історії, де давньоримське минуле співіснує поруч з похмурою середньовічною Вероною кривавих Скалигерів, історією про Ромео і Джульєтту. Поселення в готель. Ночівля.

4 день.

Сніданок. Запрошуємо в розкішну Пізу — «На зустріч до падаючої вежі» (25 євро дор./20 євро діти). Піза — родзинка Італії, таємниче місто з білого мармуру. Тепер їдемо в місто, яке недаремно називають Вічним — Рим! Екскурсія «Рим — столиця світу». Тут кожен камінчик дихає вічністю. Ми пройдемо дорогами цезарів і гладіаторів, щоб побачити Колізей, Пантеон, Римський форум, замок Святого Ангела, фонтан Треві, арку Костянтина, Капітолій, площу Навона. Від величі та краси перехоплює подих. Про це неможливо писати, це треба бачити. Ночівля.рим

5 день.

Сніданок. Пропонуємо екскурсію «Подорож до Держави Ватикан» (30 євро дорослі/20 євро діти) + факультативне самостійне відвідування музею за бажанням (вхідний квиток 21 євро дор. / 10 євро діти). Наш шлях веде нас у найменшу країну в світі, але кожне слово її правителів відгукується в душах мільйонів християн. Зручно вмостившись на правому березі Тібру, Ватикан повністю незалежний від Італії. У нього своя залізниця, своє телебачення, газета, закони, правила і поліція. Ватикан оголошений пам’ятником світової культурної спадщини ЮНЕСКО. Ми відвідаємо Собор Святого Петра, велич і краса якого не мають собі рівних. Вільний час. Повернення в готель. Ночівля.

6 день.

Сніданок. Запрошуємо в «Казковий Неаполь» (55 євро дорослі/45 євро діти) — неповторне, казкове місто знаходиться на західному узбережжі Італії. Саме в Неаполітанській затоці, згідно з легендою, проживали міфічні сирени, усипляючі моряків своїм чудовим співом. Неаполь — душа Італії і батьківщина піци, незвичайно динамічний, яскравий і колоритний центр. Неаполь пахне морем і сонцем, ароматом кави і свіжої випічки. Неаполь унікальний і неповторний. Щоб скласти уявлення про стародавнє місто, ми почнемо з історичного центру. Під час пішохідної екскурсії ви побачите анжуйську фортецю, площу Нового Ісуса, пройдемося по району, де був античний Неаполіс, вулицею Св. Григорія Вірменського з різдвяними яслами, Дуомо, де знаходяться мощі св. Януарія і багато іншого. Переїзд в готель. Ночівля.

7 день.

Сніданок. Переїзд до Адріатики. Знайомство з унікальною державою-малятком Сан-Марино (25 євро дорослі, 15 євро — діти). Казкова держава, яка зберегла дух і вигляд часів лицарів. Вежі-замки — хранителі зброї та обладунків, «музей курйозів», монети і марки всіх часів та народів. Це — справжній рай для поціновувачів історії та незвичайного!

Переїзд в Болонью. Оглядова екскурсія «Студентська столиця Італії — Болонья». Черепичні дахи, драпірування і червона цегла — все це радує око і заворожує. Історичний центр міста вважається одним з найкраще збережених в Європі. У самому центрі міста знаходиться його головна площа, Пьяцца Маджоре, яка оточена будівлями (Палац Аккурсій, Палац Мера, Палац Нотаріусів). Крім того, тут можна побачити Базиліку Святого Петроніуса, яка присвячена святому покровителю міста. Так само Болонья знаменита своєю кулінарією. Найстаріший європейський університет досі привертає молодь з усіх куточків світу. Символом міста є дві нахилені вежі: Азінеллі і Гарізенда — спадщина Середньовіччя. Розміщення в готелі. Ночівля.

болонья 8 день.

Сніданок. Запрошуємо Вас в місто Трієст на оглядову екскурсію «Кавова столиця Італії». Місто стає все більш популярним серед туристів. Ви побачите величезну кількість цікавих речей — це і давня базиліка святого Юста, романтичний замок Мірамаре, православний собор святого Михайла, римський театр віком близько 2000 років. А для любителів шопінгу — це італійське містечко просто рай. Тут все просочене ароматом кави, адже саме тут виробляється знаменита італійська кави. Факультативне відвідування Замку Мірамаре (15 євро). Цей замок в шотландському стилі, розташований на узбережжі в околицях Трієста, по праву вважається найвідомішою пам’яткою міста. Замок був побудований за наказом ерцгерцога Максиміліана і став його резиденцією. Не менш цікавим, ніж сама будівля, для туристів є розбитий при ньому сад, що займає площу близько 22 гектарів. Ночівля в транзитному готелі на території Угорщини.

9 день.

Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд в сторону угорсько — українського кордону. Проходження кордону. Посадка в Чопі на потяг.

10 день.

Приїзд до Києва.

ВАРТІСТЬ:
  • 475 євро + з/д (ціна уточнюється) — до 18 років
  • 490 євро + з/д (ціна уточнюється) — дорослі

У вартість туру входить: з/д квитки (купе); проїзд по маршруту автобусом єврокласу; проживання по маршруту в готелях категорії 3 * на базі сніданків; медичне страхування; супровід керівника групи по всьому маршруту; оглядові екскурсії, вказані в програмі.
Додатково оплачується: додаткове харчування обідо-вечері — 105 євро, курортний збір -10 євро, особисті витрати.