Дата виїзду: 22.03.2019
Будапешт — Відень — Париж — Нормандія — Мюнхен

1 день.

Виїзд з Києва поїздом в Чоп.

2 день.

Приїзд в м.Чоп. Посадка в автобус. Перетин українсько-угорського кордону. Переїзд в Будапешт. Бажаючих запрошуємо на оглядову екскурсію «Таємниці Будайської фортеці» (10 євро). Наша мета, один із символів Будапешта — Рибальський бастіон, чудо архітектури! А зовсім поруч ще один шедевр — Церква Матяша. Тут сходили на престол королі і вінчалися королівські особи. Потім, старовинними вуличками ми прогуляємося до Королівського палацу, відкриємо дивовижний краєвид на повноводний Дунай, найкрасивіший Парламент.будапешт

Пропонуємо відвідати аквапарк в стилі стародавньої цивілізації «Ramada Aquaworld» (15 євро). Водні атракціони розташовані під величезним куполом висотою з п’ятиповерховий будинок, діаметр якого досягає 72 м. У такій гігантській чаші вільно розмістилося б навіть сімейство синіх китів — найбільших тварин нашої планети! У комплексі: 15 басейнів, величезний басейн з сюрпризами (це сидячі і лежачі гідромасажні лави, водоспадний масаж для шийно-плечової зони), басейн зі штучною хвилею і поки єдиний в Угорщині басейн для серфінгу з хвилею, 25-метровий плавальний басейн і 3-метровий трамплін; обладнані 11 гірок загальною довжиною майже 1 км; безліч саун ( «банний світ»). Поселення в готель. Ночівля в транзитному готелі на території Угорщини.

3 день.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію. Рекомендуємо екскурсію «Велична Вена» (20 євро дорослі/10 євро діти). Неповторне місто, де у всьому відчувається небувалий розмах імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, оточений садами і парками. Витончена архітектура в світлих тонах — і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити. Переїзд на територію Німеччини. Поселення в готель. Ночівля.

4 день.

Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд в Париж. Прибуття в Париж після 16:00. Оглядова автобусна екскурсія «Париж — місто кохання!». З оглядом Єлисейських Полів та Тріумфальної Арки, Площі Трокадеро і Ейфелевої Вежі, Марсового поля, Собору Інвалідів, площі Конкорд, саду Тюїльрі, Латинського кварталу, Люксембурзького саду, Опери, району Великих бульварів . А в завершенні дня рекомендуємо здійснити круїз на кораблику по таємничій річці Сені (15 євро). Пропонуємо піднятися на Ейфелеву вежу (20 євро дорослі/12 євро діти) — ЗАМОВЛЕННЯ І ОПЛАТА ДО ПОЧАТКУ ТУРУ — і побачити Париж зверху на заході сонця. Пам’ятник сміливої інженерної думки і художнього смаку, який випередив свій час: сім тисяч тон залізного мережива, яке піднімається на 300-метрову висоту! Щогодини, протягом десяти хвилин, Ейфелева вежа вдягається у єдину в світі сукню, зіткану з тисячі зірок. Поселення в готелі. Ночівля.париж

5 день.

Сніданок. Вільний час. Екскурсійна програма на вибір: поїздка в Діснейленд (дорослі 75 євро/60 євро діти, замовлення квитків до початку туру, один з парків на вибір). Це цілий світ чудес і розваг. Це величезний комплекс, в який входять Disneyland Park і Walt Disney Studios Park, сім готелів, розважальний центр Disney Village. Французький Діснейленд був відкритий в 1992 році. Або вільний час в Парижі. (З Парижа в Діснейленд добираємося самостійно електричкою RER, червона лінія ~ 7,5 євро квиток в одну сторону). Рекомендуємо екскурсію «Латинський квартал — Таємниці Парижа» (15 євро). Нас чекає захоплююча подорож по одному із самих мальовничих кварталів Парижа. Екскурсія розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері, свідка легендарних подій французької історії. Пройшовши по вузьких середньовічних вуличках (в Латинському кварталі знаходиться найвужча вулиця Парижа), повз книжкові крамниці, кафе, ви опинитеся перед огорожею колишнього монастиря Клюні — одного з найбільших релігійних і духовних центрів минулого. Рекомендуємо екскурсію «Лувр — енциклопедія століть» (35 євро дорослі/25 євро діти) — ЗАМОВЛЕННЯ ТА ОПЛАТА ДО ПОЧАТКУ ТУРУ — розкішний імператорський палац, найвідоміший і найбільший музей, де заховані майже всі скарби світу. А в завершенні цього чудесного дня рекомендуємо вечірню пішохідну екскурсію — прогулянку по Монмартру (20 євро дорослі/15 євро діти). Головна прикраса пагорба — білосніжна базиліка Сакре-Кер. Поруч старовинна церква св. Петра, площа художників Тертр. Повернення в готель. Ночівля.

6 день.

Сніданок. Вільний час для огляду визначних пам’яток Парижа. Пропонуємо відвідати: Версальський палац короля-сонця Людовіка XIV (35 євро дорослі/25 євро діти) — ЗАМОВЛЕННЯ ТА ОПЛАТА ДО ПОЧАТКУ ТУРУ. Хто не чув про Версаль, про його палаци, парки, фонтани і «Короля-сонце»? Версальський палац — це символ шику, могутності і багатства Франції, розкішна арена блискучих придворних урочистостей!

Або рекомендуємо екскурсію «НОРМАНДІЯ — чудеса французької провінції!» (65 євро дорослі / діти до 16 років — 45 євро). Нормандія — благодатний і мальовничий регіон, одне з улюблених місць відпочинку французів, розташований менш ніж в двох годинах їзди від Парижа. Нормандія — це заспокійливі сільські пейзажі, чудової краси море і пляжі, чарівні старовинні міста і розкішні курорти, котрі притягують світову еліту. Не обійшлося без перемог короля Річарда Левове Серце і участі знаменитої Жанни Д’Арк, яку в 1434 році спалили в столиці нинішньої Верхньої Нормандії — Руані, на площі недалеко від одного з трьох найкрасивіших готичних соборів, пізніше зображеним захопленим Клодом Моне — триптих «Руанський собор».

Сена, одна з п’яти основних річок Франції, несе свої води через Париж, Руан до Ла-Маншу, на безкрайніх пляжах якого в дорогому і буржуазному Довілі, і більш демократичному Трувілі в середині XIX століття відводить душу велика частина парижан, вибираючи по гаманцю той чи інший берег річки, природного кордону, що розділяє двох суперників. Переїзд в Німеччину. Поселення в транзитний готель. Ночівля.

7 день.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Мюнхен. Рекомендуємо пішохідну екскурсію «Мюнхен — столиця Баварії» (20 євро дорослі/10 євро діти) — старе місто (площа Марієнплац і знаменита Ратуша, церква Св. Петра, церква Богоматері, ансамбль Резиденції, ринок Віктуалієнмаркт), парки Резиденції Віттельсбахів. А як же відвідати Баварію і не побувати в музеї BMW (15 євро). Ми побачимо і відвідаємо знаменитий музей BMW. Побуваємо в виставковому центрі компанії, познайомимося з продукцією заводу, з останніми моделями знаменитої автомобільної марки. Вільний час. Переїзд в готель на території Угорщини. Поселення. Ночівля.мюнхен

8 день.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до кордону. Прибуття в Чоп. Посадка на поїзд.

9 день.

Прибуття до Києва.

ВАРТІСТЬ: 385 євро + з/д (ціна уточнюється)

У вартість туру входить: з/д квитки; проїзд автобусом по маршруту; проживання в готелях категорії 3-4*; харчування — сніданки за програмою; медична страховка; оглядова екскурсія по програмі — «Париж — місто кохання»; супровід керівником групи.
Додатково оплачується: факультативні програми, вхідні квитки; додаткове харчування за бажанням для шкільних груп — 80 євро (5 обідів); проїзд на громадському транспорті, особисті витрати.