ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОГРАМА
(з відвідуванням угорського дива — Парламенту)
Мішкольц-Тапольце — Будапешт — Відень — Сентендре — Вишеград — Егер
2-х разове харчування
виїзд 24.03.2019

Понад 700 років дивляться один на одного через Дунай два історичних центри — Буда і Пешт. Вузькі кучеряве вулички, пишні особняки знаті, гострі шпилі соборів, середньовічні підвали — все це Будайська фортеця, занесена в список світової спадщини. Пешт — святковий і ошатний навіть в будні — це готичний Парламент, Базиліка Св.Іштвана, гармонійне будівля Опери, вулиця Ваци, що виблискує вітринами магазинів.будапешт

1 день.

Виїзд з Києва поїздом в м Чоп.

2 день.

Прибуття в Чоп. Пересадка на автобус єврокласу. Відвідування термального басейну в гроті Мішкольц-Тапольце (15 євро). Прибуття в Будапешт. Розселення в готелі 3*. Вечеря.

3 день.

Сніданок. Саме для Вас відкрили відреставровані зали Парламенту (25 євро), де Ви доторкнетеся до величі і торжества будівлі Угорського уряду. Оглядова екскурсія по місту — «Незабутній Будапешт»: Рибальський Бастіон, Будайська фортеця, собор св. Матяша, де вінчалися усі королівські сім’ї Європи, пам’ятник св. Трійці, Королівський Палац. За бажанням — відвідання знаменитого Королівського термального басейну «Сечені» (20 євро). Вечеря. Дивовижна екскурсія на катері «Казкові види Дунаю» (20 євро).сечені

4 день.

Сніданок. Виїзд до Відня. Відвідування музею образотворчих мистецтв, одного з найцікавіших в Європі. Оглядова екскурсія по центру Відня — Парламент, Королівський Палац, пам’ятник Марії Терезії, Віденська опера, Мале Віденське Кільце. Саме у Відні, за бажанням, Ви зможете покуштувати справжній австрійський яблучний штрудель і почути чудові звуки скрипки Моцарта (додатково).

Виїзд в Будапешт. Вечеря.

5 день.

Сніданок. Поїздка на екскурсію в Закрут Дунаю. Екскурсія в м.Сентендре — місто старовинних вулиць, музеїв і сувенірних крамничок. Відвідання єдиного в світі музею солодощів і цукерок «Марципан» (5 євро), де ви зможете не тільки побачити грандіозні творіння угорських майстрів, а й купити солодкий подарунок, зроблений їх руками.сентендре

Подорож до стародавнього міста — Вишеград — оглядова екскурсія по фортеці (10 євро дорослі/8 євро діти). Катання на родельбане (2 євро). Виїзд в Естергом. Знайомство з перлиною Угорщини — Базилікою Вознесіння Пресвятої Діви. Відправлення в Будапешт. Вечеря.

6 день.

Сніданок. Виїзд в місто Егер. Маленьке угорське містечко, з яскравою і самобутньою архітектурою. Знайомство з містом. Переїзд в Україну.

7 день.

Прибуття до Києва.

Вартість туру:
  • 275 євро + з/д (ціна уточнюється) — діти
  • 285 євро + з/д (ціна уточнюється) — дорослі

У вартість включено: проїзд поїздом (купейний вагон); обслуговування автобусом єврокласу; проживання в готелі 3 *; 2-х разове харчування; оглядові екскурсія по Будапешту, Сентендре, Вишеграду, Відню; мед. страхування; послуги керівника групи.
Додатково оплачується: факультативні екскурсії, особисті витрати.